Vinn, Ta Ut Dina Pengar Snabbt Med Direkt Utbetalning

Sätt in dina pengar direkt via “Instant Bank Deposit” hos Nordicbet.com! Har du ett bankkonto kan du snabbt och enkelt sätta in pengar via din Internetbank och även via telefonbanken!

Ta Ut Dina Pengar Med Direkt Utbetalning (pengar till konto på några minuter)

– På Nordicbet.com kan du ta ut dina pengar direkt till ditt bankkonto med direkt utbetalning. Du behöver inte vänta några dagar på dina vinster, ta ut dom direkt!

Fördelar– Internetbankinsättning, Massor av Bonusar, 50% rakeback till 31 juli, Ta ut dina vinster direkt med expressuttag, spela på Odds och Poker direkt på din Iphone eller Android  Mobil.

-Registration med Insättningsbonus NordicBet.com

Detta fungerar med dom flesta banker som Nordea, Handelsbanken, Swedbank, Skandiabanken och Danskebank

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

4 thoughts on “Vinn, Ta Ut Dina Pengar Snabbt Med Direkt Utbetalning”

  1. Varför är det inte fler som erbjuder denna tjänst?? nån som vet nån annan sida?
    Jag menar, det borde ju vara lika lätt att ta ut pengar från spelbolagen som att sätta in pengar. Subjektet har grämt mig länge. /B

  2. Hej Bengt! Tack för din kommentar! Jag kan försöka svara på din fråga, kanske inte blir direkta svaret på din fråga, men en teori till varför det är så få sajter som erbjuder detta.
    Min teori är helt enkelt att andra spelbolag är för stora för att en sådan tjänst skulle generera mer vinst för företaget. Det är för många spelare som gör transaktioner samtidigt och en tjänst som expressuttag skulle vara för mycket administrativt arbete.
    Nordicbet erbjuder denna tjänst måndag till fredag. Dom hade även tjänsten på helger tidigare. Kan hända att det blev för mycket jobb. Även om dessa sajter ekonomiskt skulle kunna erbjuda detta alltid. I dagsläget så vet jag ingen annan spelsajt som har denna tjänst. Hoppas du fortsätter att läsa mina artiklar! Hare bra!

    1. Tjena oddsfantsaten ja det fungerar klockrent! jag har testat flera gånger, får in mina vinster nästan direkt (5-20 min), tjänsten fungerar dock bara på vardagar. Men men, inga problem som sagt. Det har inte tagit några dagar som du skriver. ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *